Foto: Bjørneparken

Helg hele året.

På Turufjell vil valgene stå i kø og vente på deg, sommer som vinter. Blåser det nordavind fra alle kanter nyter du utsikten fra godstolen, er det godvær står mulighetene klare, rett på utsiden av døra. Og alle de morsomme tingene du ikke rekker å gjøre i dag, står fremdeles og venter på deg i morgen.

Det skal godt gjøres å finne et mer allsidig sted å ha hytte. Turufjell vil gi opplevelser på alle kanter – i sentrum av Flå ligger Bjørne-parken, her kan du se elg, rådyr, bjørn, rev og gaupe i sitt naturlige habitat. I Flå finner du mange majestetiske topper og vakker høyfjellsnatur. Rett nord ligger Vassfaret, med eldgamle spor av seterdrift og tømmerfløting. Du kan nyte en sjelden blanding av gammelt og nytt; Flå har kjøpesenter som har åpent 7 dager i uka. Også rundt hytta blir det et rikt og allsidig tilbud. Det blir et stort og varierende utvalg løyper og bakker, og langrennsløypene vil også bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren.

Turufjell har fabelaktige tilbud til alle i alle aldre, rett utenfor døra. Terrenget er småkupert og allsidig, perfekt for både nybegynnere og viderekommende. Og når du ønsker å legge ut på den virkelig store langturen kan du starte i det du går over dørstokken; løypenettet er tilknyttet Eventyrløypa med mange titalls-kilometer preparerte langrennsspor. Området vil også få sitt eget servicepunkt, med barnepark og egen restaurant. Turufjell vil dekke de aller, aller fleste behov for utendørsaktiviteter hele året. Ski, sykkel, fottur, innekos ved peisen, fisketur og shopping – alt vil være på plass, tilgjengelig for alle. Allerede nå er det planlagte tilbudet stort; og mange flere spennende tilbud venter på å bli realisert.

Turufjell vil bli en naturlig forlengelse av Flå. Her vil du som hytteeier ikke bli en byfant på besøk – du vil bli en innbygger som tilfeldigvis har hjemmeadresse et annet sted.