Det har aldri vært lettere å være på hytta

Et liv på Turufjell skal handle om to ting: Maksimalt med kos og hygge, minimalt med stess og mas. Det skal være så lett å dra på hytta at du nesten ikke merker planleggingen eller turen opp. At du faktisk har kommet frem, oppdager du først når hvilepulsen kommer. På Turufjell får du helg hele året.

Turufjell vil representere verdiene flere og flere nordmenn setter pris på ved hyttelivet – det vil bli lettvint å komme dit akkurat når du vil, og omgivelser og servicetilbud gjør det superbehagelig å være der. Null stress, lave skuldre, ro og hvile for kropp og sjel og opplevelser for alle sanser både i og utenfor hytta. Du får se endingene i sesongene rett utenfor vinduet, i et landskap som aldri er likt to dager etter hverandre. Tiden her skal du bruke på å hygge deg, ikke på logistikk: Dette blir Turufjell i et nøtteskall. Hytteturen skal du kunne ta på sparket. Du kan kjøre hjemmefra sent fredag kveld og komme hjem tidlig på søndag, og likevel oppleve at helgen har inneholdt alle de viktigste delene.

Det er mer enn bare tilgjengelighet og beliggenhet som gjør Turufjell spesielt. Som det første hytteområdet i sitt slag vil Turufjell få sin egen spesialdesignede mobile plattform. Vi jobber med at du for eksempel skal få informasjon som temperatur, værmelding, langtidsvarsel, snø- og veiforhold samlet på ett sted. Men du får også mulighet til å gjøre hyttelivet enklere, og det er kanskje her den virkelige fordelen ligger. Vi ser for oss at du skal kunne bestille snømåking, vask av hytta, skipass i bakken, at du kan fjernstyre varmen og bestille matvarer som venter, pakket og klare, i den lokale butikken på Flå. I samme løsning skal det også tilrettelegges løsninger for at du enkelt kan leie ut hytta om du vil. Tiden hvor en tur på hytta krevde grundige forberedelser og timer med oppvarming av iskald hytte vil være over. I hvert fall på Turufjell – tanken er at man skal kunne gjøre det aller meste på veien opp.